luni, 2 mai 2011

Pelerinaje la cerere

Maria ne cheamă la Medjugorje!

Pelerinii au o vorbă: “la Medjugorje nu mergi când vrei tu, ci când ești chemat; când te cheamă Maria!” Așa este; când simiți chemarea, acel freamăt lăuntric, aceea neliniște crescândă, când simți că n-ai stare de câte ori te gândești la Medjugorje, e clar: Maria te vrea acolo! Vrea să-i simți îmbrâțișarea materna, dragostea caldă de mama care-ți alungă toate grijile pământești.

Noi, organizatorii acestor pelerinaje, ne punem timpul liber în slujba Mamei noastre Cerești și a voastră, a pelerinilor care ați simțit chemarea Ei. Pe lângă perioadele publicate pe acest site, organizam pelerinaje în grup restrâns (4 sau 8 persoane), în perioadele favorabile pelerinilor.

Condițiile sunt aceleași ca pentru celelalte perioade, cu mențiunea că pentru 4 persoane prețul este de 270E/pers. iar pentru 8 persoane este de 250E/pers. Pentru detalii și înscrieri: telefon 0741.919.380 sau mail pelerinajemedjugorje@yahoo.com7 comentarii:

 1. Nu se pot exprima in cuvinte trairile de la Medjugorje, sunt ...divine!
  Intensitatea e cu atat mai mare, cu cat descoperi noi si noi locuri minunate, spre care doar un organizator preocupat de nelinistile voastre,trimis de Divinitate, va calauzeste pasii.
  Incepeti cu Luchy, veti trai din plin aceste experiente!
  Iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru noi, grupul compact din 20 oct.2011.

  RăspundețiȘtergere
 2. Suntem interesati si cei din Bucuresti de astfel de pelerinaje, detaliati putin despre cost si proceduri, cate zile sunt, ce trebuie sa mai stim inainte de a pleca, etc

  RăspundețiȘtergere
 3. ne place si am, vrea sa stim daca in 2012 sfarsitul lui ianuarie se face pelerinaj la medjugorje .......multumesc ......

  RăspundețiȘtergere
 4. Pelerinaje cu plecare mai aproape de capitala nu se fac? multumesc

  RăspundețiȘtergere
 5. Unde se afla Medjugorje?.

  RăspundețiȘtergere
 6. Medjugorje se afla in Bosnia-Hertegovina

  RăspundețiȘtergere